Відомий український виконавець і зять народної артистки Ніни Матвієнко Арсен Мірзоян часто радує багатотисячну армію шанувальників яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Як відомо, на даний момент у Арсена є два випущені альбоми. 30 листопада 2011 року відбулася презентація дебютного альбому "Гудзики". Альбом складається з десяти пісень і бонус-треку - пісні "Івана Купала" - авторської пісні Арсена, яку він виконує дуетом з Тонею Матвієнко, тоді ще з майбутньою дружиною. У 2013 році вийшов другий студійний альбом "Незручні ліжка", до якого увійшло 11 пісень.

Зараз Арсен продовжує займатися творчою діяльністю, відвідуючи різні заходи, корпоративи і невеликі концерти.

Цього разу співак розмістив фото з репетиції перед концертом в Instagram, на якій присутні музичні інструменти – дві зачохлені гітари.

"Репетиція...",- коротко написав Арсен.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Цікавий факт, в 2000 році кар'єра музиканта опинилася під загрозою: Арсен оглух на ліве вухо, а через 4 роки повністю втратив слух. Втручання лікарів і протезування повернули Мірзояну слух настільки, щоб продовжити займатися творчістю.

Раніше ми писали про те, що Арсен Мірзоян довів Тоні Матвієнко, що він не "тупий качок": не розрахував сили в спортзалі

Нагадаємо, що самооцінка Тоні Матвієнко злетіла до небес поруч з молодим хлопцем: "Так і бути.."

Як повідомляв Знай.uа, Тоня Матвієнко не годує? Арсен Мірзоян зізнався про свій "нічний дожор"

Також портал Знай.uа писав, що Арсен Мірзоян влаштував дивну вечірку без Тоні Матвієнко: гітара, сінник і два красеня