Українська актриса і телеведуча, щаслива дружина і мама Ольга Сумська любить радувати свою значну армію шанувальників різними постами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за нею стежить понад 719 тисяч чоловік.

Народна артистка активно показує закулісся нового проекту "Фіма", який вже скоро вийде на телеканалі"Дом". Цього разу Ольга показала короткі ролики з гримерки акторів в Insta Stories. У кадрі зібралися учасники шоу, позуючи в своїх акторських образах. Її чоловікам колегам дали ролі бабусь, одягнувши їх у відповідні наряди і хустки.

"Ось така сімейка, друзі", - жартівливо заявила Оля.

актор проекту Фіма, фото з Insta Stories

актор проекту Фіма, фото з Insta Stories

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок
Показати ще

Ольга Сумська та актори проекту Фіма, фото з Insta Stories

Варто зазначити, що на екрані Ольга Сумська дебютувала, будучи ще школяркою. Так, в 1983 році вона з'явилася в телевізійному фільмі "Вечори на хуторі біля Диканьки" відразу в трьох ролях: музи, Сотниківни і Панночки. Справжня популярність прийшла до актриси разом з телесеріалом "Роксолана – полонянка султана", де вона зіграла головну роль, пройшовши попередньо жорсткий кастинг.

Раніше ми писали про те, що Ольга Сумська без одягу спантеличила вагітним животом: "Сміливо"

Нагадаємо, як Ольга Сумська поборолася з цвіллю бабусиним методом: не обійшлося без горілочки

Як повідомляв Знай.uа, Ольга Сумська змінила образ, "відмовилася" від довгого волосся і карих очей: "Дуже екстравагантно"

Також портал Знай.uа писав, що Ольга Сумська змусила молодого красеня танцювати навколо себе: Роксолана і в 50