MamaRika детально розповіла про свої пологи. Відповідний пост з'явився на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Відома українська співачка MamaRika має чимало шанувальників. За її життям в Instagram стежить понад 400 тисяч осіб, а в соціальній мережі Тікток у неї 354 тисячі осіб, тому вона часто ділиться з ними цікавими моментами з життя або творчими планами.

2 серпня 2021 року, стало відомо, що Анастасія успішно народила малюка і стала, за її ж словами, найщасливішою разом з чоловіком Сергієм Середою.

Подробиці пологів вона розкрила вже 4 серпня, опублікувавши відповідний пост в Instagram. Вона зізналася, що відчула швидкі пологи інтуїтивно. Вони поїхали в клініку, після чого лікар запропонував їм там залишитися про всяк випадок.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

І в той же вечір, коли вони залишилися в лікарні у неї почалися сутички. Вранці стало зрозуміло, що жінка народжує.

Чи варто говорити, що я ніколи навіть не лежала в лікарні за все життя - тому було м’яко кажучи страшнувато. Кароч, я шо йожик в тумані сліпо довірилася супер-бригаді лікарів , і недаремно - бо в конкретний момент було прийнято рішення робити кесарів розтин…Продовження в наступному пості…
, - повідомила вона.

Нагадаємо, раніше вагітна Катя Осадча втратила спокій перед пологами: Горбунов дозволив

Як повідомляє портал "Знай", вагітна MamaRika чесно показала, що відбувалося в її родині під час карантину: "не хочеться кричати"

Також "Знай" писав, що вагітна MamaRika насмішила "вовчим" апетитом, прямо ложкою з банки: "скільки я важу зараз?"