Дружина відомого українського коміка, зірки шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткача, Вікторія Ткач, любить радувати шанувальників новими фото і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Цього разу вона показала, як їхня дочка Ліза проводить час в очікуванні чогось. Чого саме, Вікторія уточнювати не стала. Однак дівчинці, очевидно, дуже нудно - тому вона влаштувала імпровізований концерт з піснями, танцями та стрибками на диванах.

""Очікування" дає свої плоди ... як мінімум творчість б'є ключем... Найсмішніше на 29-ій секунді! P. S. Ну вже дуже мені подобається ця відсебенятина«, - написала захоплена мама Лізи, яку шанувальники вже встигли назвати "крихітка Ліззі". Відео з маленькою артисткою швидко набрало тисячі лайків і переглядів.

У коментарях фанати зіркової сімейки відзначають, що дівчинка надзвичайно артистична і рухлива.

Популярні новини зараз
Великі зміни на ринку землі в 2025 році: українці можуть втратити право власності Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

«У неї все красиво!! Все!!!", "Я соромлюся запитати,що відбувається???", "Розумничка, рух - це життя!», - вважають коментатори під повідомленням Вікторії.

Нагадаємо, раніше Юрія Ткача з " Квартал 95 "пов'язали копи:" ви нічого не доведете!" Артист опублікував дивне відео, в якому він сидить в автомобілі патрульної поліції.

Також Ірина Сопонару вперше розсекретила, що розлучилася зі своїм бойфрендом-іноземцем, з яким була разом більше 5 років. В інтерв'ю Знай.иа вона розповідала, з чого починалися Їхні стосунки.
Також зірка студії "Квартал 95" і артистка "жіночого кварталу" Сопонару розповіла, чи любить готувати вдома і чи є у неї своє фірмове блюдо.