Український співак, чоловік співачки і екссолістки групи "Время и Стекло" Наді Дорофєєвої Володимир Дантес часто викладає різні пости на своїй сторінці в соцмережі Instagram, демонструючи моменти творчого та особистого життя.

Нещодавно знаменитість повідомив шанувальникам радісну новину. 5 серпня вони з Надею Дорофєєвою святкують річницю свого знайомства - найкрасивіша пара українського шоу-бізнесу разом вже 10 років, з яких 6 перебувають у шлюбі.

Так, артист підготував коханій зворушливий сюрприз у вигляді ролика з найромантичнішими їх знімками за всі роки відносин під пісню "Девочка", яку присвятив Наді.

Шоумен згадав, як на початку подружжя приховувало свої стосунки від сторонніх очей, проте одному папараці вдалося зняти відеопідтвердження їхнього роману, сидячи в кущах.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Дорофєєва помітила камеру, а тому Дантес викупив запис за 100 доларів. Сім'я досі з особливим трепетом зберігає це ніжне відео.

"Нам сьогодні 10 років!
Надя! ДЕСЯТЬ!
Ми ставали особистостями поруч один з одним. І пережили всі наші зміни. Ця цифра прям шокує. Третину життя розділили🤣

10 років тому, коли ми ще приховували стосунки, стався один випадок. Ми про нього часто розповідали.
Нас зняв папараці, Надя помітила це і я викупив картку за 100$.

Десь 5 або 6 років тому ми втратили цю картку при переїздах. Про що сильно шкодували і теж говорили про це в багатьох інтерв'ю. Оскільки це відео відображало нашу любов на всі 1000%.

Коли готував це відео (воно в ютубі) і шукав архівний матеріал, серед багатьох флешок і карт пам'яті, виявилася вона😱 🤷 🏼 ♂️ ️ ️ Як?!?!

Я досі не розумію. І вважаю, це справжнє диво. Як і те що ми разом дорослішали і все-одно ніщо не похитнуло нашу любов.

Це диво!!!

З Нашим 5 серпня!!! Люблю❤️❤️❤️❤️❤️"