Відома українська актриса Ольга Сумська часто радує численних шанувальників в соціальній мережі Instagram новими фото і відео з особистого і творчого життя.

Нещодавно знаменитість відпочивала з чоловіком Віталієм Борисюком в Єгипті, а після вирішила розіграти серед шанувальників безкоштовне перебування в готелі.

Так, артистка назвала переможницю конкурсу і зворушливо її привітала, записавши невелике звернення. Зірка позувала в вбранні яскраво-червоного кольору з глибоким декольте і з хусткою на голові - новому образі для картини "Фіма", де Ольга зіграє дивакувату маму і бабусю Наталію Василівну.

Також в каруселі Сумська покрасувалася стрункою фігурою в монокіні винного кольору.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

"Друзі,ось і відбувся рандомний розіграш путівки до Єгипту в розкішному готелі!🏖🌊

Я щиро вітаю переможця-Яну Данілову ✋🏻

Дякуємо всім за участь у конкурсі!❤️"

instagram.com/olgasumska/

Фолловери почали коментувати публікацію: "Це класно! Навіть якщо пощастило не тобі! Гарного відпочинку переможцю! Бажаю закохатись в Єгипет та Червоне море!", "Переможницю вітаю)а від готелю можна відписуватися😋😁", "Вітаю переможницю, відпочинок буде незабутній🙌", "Щирі вітання!👏👏👏".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що донька Сумської Паперна похвалилася розкішною фігурою в крихітних шортах