Відомий український шоумен, телеведучий і герой реаліті-шоу "Холостяк-9" Микита Добринін має величезну армію шанувальників в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать більше 1,2 мільйонів людей.

Відомо, що блогер і дружина телеведучого Даша Квіткова, яка стала переможницею романтичного шоу "Холостяк", 13 липня народила сина.

А зараз Микита Добринін вирішив поділитися кількома міфами про шлюб.

Як зазначив шоумен, люди часто чекають від шлюбу "голлівудської безтурботної любові", але при це не готові працювати над виникаючими труднощами і питаннями. Але шлюб - це завжди перевірка для двох в парі, так що кожен повинен бути вільний від міфів, які витають навколо одруження.

Даша Квіткова і Микита Добринін, instagram.com/kvittkova
Даша Квіткова і Микита Добринін, instagram.com/kvittkova

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати
Показати ще

Міфи, які виділив Микита Добринін:

1.Хороший шлюб починається з визначення того, хто завжди буде правий.

"Така позиція не принесе користі жодній, ні іншій стороні, адже як не буває диму без вогню, так і конфлікт спалахує з вини обох партнерів. Так що не думай, що ти правий за замовчуванням", - пояснює Микита.

2. У шлюбі ви будете зближуватися без всяких зусиль.

"Хороший шлюб - це продукт постійної роботи партнерів над собою: усунення власних недоліків, шорсткостей, які здатні нашкодити відносинам. Подібно до тіла в спорті, яке вимагає постійних тренувань, шлюб вимагає постійної взаємодії партнерів".

Даша Квіткова і Микита Добринін, instagram.com/holostyak_sw
Даша Квіткова і Микита Добринін, instagram.com/holostyak_sw

3. У шлюбі партнери закидають свої хобі та захоплення.

"Ми з Дашею поважаємо інтереси один одного. Це просто необхідно. Не потрібно перекроювати або знищувати особистість, в яку ти закохався", - написав шоумен.

4. У шлюб вступають для задоволення своїх конкретних цілей.

"Не раз могли чути, що вступаючи в шлюб, в першу чергу повинен орієнтуватися на свої потреби, але чи правильний це підхід? Ось набридло тобі прати речі, а гладити ти ненавидиш і тому вирішив одружитися. Ну а що, дружина і приготує, і випере, ще й сексом зайнятися можна - ось воно, мислення, яке погубить твоє життя",- написано в пості.

Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram
Микита Добринін і Даша Квіткова, фото: Instagram

Як зазначає Микита, то при виборі супутниці життя важливо звертати увагу на її хазяйновитість. Однак дівчину потрібно любити, інакше з часом вона перетвориться для чоловіка в бездушну служницю, яка навряд чи зможе зацікавити партнера.

Нагадаємо, раніше Даша Квіткова засипала поцілунками коханого чоловіка, і це не Микита Добринін: "Не можу зупинитися"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Микита Добринін зібрався "покинути" Дашу квіткову, забравши сина: "нехай заздрить"

Також «Знай.иа " писав, що дружина "Холостяка" Даша Квіткова торкнулася невдалі пологи: пропонує зробити їх безкоштовно