Донька відомої співачки Ані Лорак Соня Налчаджіоглу любить радувати свою невелику армію шанувальників різними фото і кумедними відео в соцмережі Instagram, де за нею стежить 12,3 тисяч чоловік.

Цього разу 10-річна Соня розмістила чарівні фото зі своєю мамою з відпочинку в Туреччині. Дівчата позують біля басейну в однакових купальниках в різнокольорову смужку і в сонцезахисних окулярах, зовсім як подружки. На тлі відкривається вид на шикарний будинок, в якому зупинилася сім'я.

"Я і мама", - коротко написала Соня.

Користувачі соцмережі захопилися яскравими образами мами і доньки, і засипали їх компліментами.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Варто зазначити, що прізвище Соні дісталася від колишнього чоловіка співачки – турка Мурата Налчаджіоглу, який є власником туроператора "Turtess Travel". Причиною розставання в 2018 році, за чутками, стала невірність Налчаджіоглу – його зняли в компанії моделі Яни Бєляєвої в одному з клубів у Києві, після чого Лорак прийняла рішення про розлучення.

Раніше ми писали про те, що Ані Лорак в ультракоротких шортиках зачарувала чоловіків: "Гріх не любити..."

Нагадаємо, що Ані Лорак відвезла дочку до колишнього Мурата: справжня туркеня

Як повідомляв Знай.uа, Леся Нікітюк "приміряла" на собі образ відомої співачки: "Не дотягуєш"

Також портал Знай.uа писав, що загорела Ані Лорак у білому бікіні розпалила апетити чоловіків: "Багато сюрпризів"