Відома українська співачка Ані Лорак, яка живе і виступає в Росії, збирається дати пару концертів в Україні.

На афіші сайту concert.ua анонсовано відразу два сольні концерти Лорак. Співачка готується вийти на українську сцену вперше за сім років.

Лорак планує дати два сольні концерти поспіль в Одесі 16 і 17 серпня. Виступи повинні відбутися в нічному клубі "Itaka". Квитки на виступ співачки вже з'явилися у продажу їх вартість варіюється від 900 до 7,5 тисячі гривень.

Відомо, що Ані Лорак готує для одеситів і гостей міста особливий концерт: "на ньому зірка виконає всі улюблені пісні публіки: "Забирай рай", "Життя віддам", "Я і ти", "Я з тобою" і багато інших чуттєвих і красивих композицій.

Ані Лорак, фото з Telegram-каналу

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Варто нагадати, що сім років тому Ані Лорак виступала в одеському клубі "Ібіца", і її концерт намагалися зірвати протестувальники. Тоді правоохоронці розігнали натовп, застосувавши гумові кийки. Кілька активістів затримали.

Раніше ми писали про те, що колишня дружина Валерія Меладзе розкрила очі на скандал з Ані Лорак: "Нічого нового". Ірина в інтерв'ю прокоментувала слова Ані Лорак про домагання продюсера, які спровокували скандал.

Нагадаємо, що Ані Лорак заінтригувала фанатів після поїздки до Києва: "Буде бомба". Загадкове оголошення з'явилося на її офіційній сторінці в соціальній мережі.

Як повідомляв Знай.uа, Ані Лорак показала, з ким прокидається в одному ліжку: "Коханий". Ані Лорак виставила зворушливі кадри, показавши, як почався її день

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак оголила ніжку заради зустрічі з коханим: "Спасибі за теплий прийом". Ані Лорак опинилася в білосніжній сукні після зустрічі в Пітері