Відомий український хореограф, суддя-експерт телевізійних проектів "Танцюють всі!", "Україна має талант", "Танці з зірками" та "Модель X" Влад Яма, любить радувати свою аудиторію різними постами з особистого і творчого життя в соцмережі Instagram, де за ним стежить понад 540 тисяч людей.

Цього разу 39-річний артист розмітив фрагмент зі зйомок шоу "Твій день", яке транслюють на телеканалі 1+1, де танцюрист є ведучим програми. На знімках можна побачити самого Влада і батька знаменитого танцюриста Миколу Петровича, який взяв участь в шоу. На першому фото Влад тримає "роздягнений" кавун, з якого зняли шкірку, а на другому вже і Микола тримає сезонні ласощі, широко посміхаючись на камеру.

"Яблуко від яблуні, кавун від кавуна, син від батька", - жартівливо написав Влад.

Варто зазначити, що денне шоу від творців "Сніданку з 1+1" має унікальний формат інфотеймент, в якому ведучі проекту спілкуватимуться з глядачами протягом усієї програми. Глядач добре знає ведучих, але ніколи не бачив так близько і ніколи не мав можливості поговорити тут і зараз на актуальні та близькі для кожного теми. "Твій день" не просто денне шоу, а новий простір для втілення креативних ідей.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Нагадаємо, що дружина Влада Ями з новими бровами і пухкими губами стала схожою на ляльку: "Відмінно"

Як повідомляв Знай.ua, Влад Яма святкує день народження: як вітали хореографа на "Танцях з зірками"

Також портал Знай.ua писав, Влад Яма показав своє сімейне життя з іншого боку: "Кайфую від кожної секунди"