Популярний український телеведучий "Всюди Люди" і "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна", а також багатодітний батько, Анатолій Анатоліч часто радує багатотисячну аудиторію інформативними публікаціями в своєму Instagram.

Більш того, на YouTube-канал Анатоліча підписані понад 200 тисяч користувачів, для яких він записує якісні інтерв'ю з цікавими гостями.

Зовсім недавно блогер став батьком втретє, його дружина Юла народила йому сина Ніла 20 липня, о 13:13, з вагою 4060 кг і зростом 55 см. Молоді батьки раді появі малюка і активно розміщують пости на тему розвитку і самопочуття сина. Крім новонародженого сина, у Анатолія є дві дочки - 10-річна Аліса і 8-річна Лоліта, які часто фігурують в соціальному житті телеведучого.

Анатолій Анатоліч з сім'єю, фото з Instagram
Анатолій Анатоліч з сім'єю, фото з Instagram

Цього разу багатодітний батько розмістив в Instagram зворушливе фото зі своїм сином. У кадрі Анатоліч ніжно тримає Ніла, міцно і по-батьківськи притискаючи до грудей і оточуючи його батьківською турботою. У підписі до публікації телеведучий просить вибачення у публіки за те, що останнім часом розміщує тільки пости зі своєю сім'єю і сином, без звичних інтерв'ю і знаменитостей.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

"Вже дуже я закоханий у сина", - заявив Анатоліч.

Нагадаємо, Анатолій Анатоліч "облисів" після вакцинації: "Всім раджу"