Відомий український продюсер і реп-виконавець Олексій Потапенко( Потап), чоловік співачки Насті Каменських, активно веде аккаунт і радує шанувальників різними постами в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 2 мільйони чоловік.

Як відомо, зараз Потап насолоджується сімейною подорожжю в компанії дружини, своєї мами, тещі та їх спільної подруги, за сумісництвом колишньої дружини Позитива Анни Андрійчук. Зоряна сім'я вирушила в сонячну Хорватію, до узбережжя Адріатичного моря. Подружжя активно діляться знімками з відпустки, занурюючи шанувальників в культуру і пейзажі східноєвропейської країни.

Цього разу 40-річний артист розмістив кумедні короткі ролики з яхти в Insta Stories. На першому відео артист жартома заявляє своїй дружині Насті, що "Млять" - перекладається як - "Смачно". За кадром Каменських сміється і зазначає, що їй таке в Instagram виставляти не можна.

"Ой, млять!"- голосно вимовляє Потап.

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

На наступних кадрах можна побачити, як яхта зоряної пари наближається до руїн римського палацу Polace, який знаходиться на восьмому за величиною хорватському острові Млет.

Потап знову з гумором коментує руїни архітектури.

"Яка дірка велика", - сказав артист.

скріншот з Inst Stories

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських зізналася, на що Потап витратив довгі роки: "Дівчатка, а ваші вже навчилися?"

Нагадаємо, що Настя Каменських захотіла добра для дітей, а нарвалася на хейт: "Краще б своїх народила"

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських показала, як тринькає сімейні гроші без Потапа: "Починаємо"

Також портал Знай.uа писав, як Настю Каменських після розлуки зустрів роз'ярений Потап: "Прибери телефон"