Українська актриса і відома телеведуча "Ранок з Україною" на телеканалі "Україна" Лілія Ребрик любить радувати шанувальників різними фотографіями і відео на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 725 тисяч чоловік.

Цього разу 40-річна артистка розмістила короткий ролик з даху столичної висотки, з якої можна побачити практично все місто як на долоні. У кадрі дівчина позує в ніжній рожевій сукні національного стилю, її волосся романтично майорить на вітрі, а в щасливу посмішку неможливо не закохатися. На відео її сукня підлітає вгору, зовсім як у молодої Мерилін Монро.

У підписі до знімка Лілія анонсувала святковий випуск "Ранок з Україною", який готують до Дня Незалежності.

"Не всі кадри увійдуть в ефір, тому нехай це залишиться тут...💖", - написала Лілія.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Користувачі соцмережі і віддані фанати захопилися образом артистки і засипали її компліментами.

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

скріншот з коментарів

Раніше ми писали про те, що Лілія Ребрик поділилася рецептом ідеальної кукурудзи, секрет в листі: "Як з дитинства"

Нагадаємо, що подруга Анатоліча Лілія Ребрик зізналася, де краще відпочивати - в Україні або за кордоном: "Моє море"

Як повідомляв Знай.uа, еодруга Анатоліча Лілія Ребрик потрапила в несподіване місце: "Нас зустріли люди в білих халатах"

Також портал Знай.uа писав, що напарниця Анатоліча Лілія Ребрик проговорилася про свою улюблену дівчинку: "Гени Каменських"