Художник перетворив президента на шматок свинини: півроку намагався

В Інтернеті стала дуже популярна новина про іспанського художника, які виграв конкурс карикатур при створенні фотографії простого шматка свинини.

Але все через те, що виглядає він так, як колишній президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп в профіль. Це дозволило йому перемогти в номінації" гумористичних портрет " World Humor Awards.

Конкурс карикатур, фото: Telegram
Конкурс карикатур, фото: Telegram

Надя Дорофєєва згадала, як Володимир Дантес увірвався до неї в перший день знайомства: "Будеш моєю дружиною"

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Відома українська співачка і екссолістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва і її чоловік популярний виконавець Володимир Дантес святкують 10 річницю знайомства.

Саме 5 серпня вони з Надею Дорофєєвою зустріли один одного і стали однією з найкрасивіших пар українського шоу-бізнесу. У шлюбі ж артисти перебувають вже 6 років.

Пара почала зустрічатися в 2011 році, а одружилася через чотири роки, в 2015. Щороку вони зворушливо вітають один одного з річницею.

Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/
Надя Дорофєєва і Володимир Дантес, instagram.com/nadyadorofeeva/

Ані Лорак "ліпить" з маленької дочки свою копію: навіть одягнені однаково

Дочка відомої співачки Ані Лорак Соня Налчаджиоглу любить радувати свою невелику армію шанувальників різними фото і кумедними відео в соцмережі Instagram, де за нею стежить 12,3 тисяч чоловік.

Цього разу 10-річна Соня розмістила чарівні фото зі своєю мамою з відпочинку в Туреччині. Дівчата позують біля басейну в однакових купальниках в різнокольорову смужку і в сонцезахисних окулярах, зовсім як подружки. На тлі відкривається вид на шикарний будинок, в якому зупинилася сім'я.

Відпочинок за кордоном в 2021 році: які вимоги до українців висунули Італія, Іспанія, Єгипет, Туреччина та інші країни

Незважаючи на пандемію коронавірусу у світі, за даними МЗС України на 5 серпня українці можуть полетіти за 15 популярними напрямками. Так що відпочинок за кордоном в 2021 можливий.

Про те, які умови в'їзду висунули туристам популярні країни, пише "Стіна".

Монемвасія (Греція), фото: vsviti.com.ua
Монемвасія (Греція), фото: vsviti.com.ua

Карантин в Україні продовжать восени: у МОЗ оцінили можливість введення локдауну

Вводити локдаун на території України через штам коронавірусу "Дельта" поки не планують. Однак українцям слід готуватися до того, що загальнонаціональний карантин в країні продовжать.

Таку заяву зробив головний санітарний лікар України Ігор Кузін в ефірі "1 + 1". За його словами зараз ситуація в країні стабільна і ми не готуємося до закриття.

"Зараз ситуація в країні стабільна, і ми не готуємося до закриття на новий локдаун. А карантин буде продовжено, адже до нього прив'язано чимало процесів, які відбуваються в державі", - підкреслив він.

Карантин, кадр з відео
Карантин, кадр з відео

Українців оштрафували на 5 мільйонів через зарплати у конвертах: кого перевіряють

В Україні перевіряють зарплати населення. У результаті вже виявлено 5026 працівників, допущених до роботи без трудових договорів.

Про завершення першого місяця інспекційної кампанії з виявлення неформальних трудових відносин та зарплат українців, йдеться на сайті Міністерства економіки.

Зокрема, повідомляється про 1676 інспекційних відвідувань та виявлення 5026 працівників, допущених до роботи без трудових договорів. Крім того, під час проведення перевірок укладено трудові договори з 2421 працівником.