Відома українська гумористка і зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару любить радувати шанувальників різноманітними публікаціями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 380 тисяч осіб.

Цього разу Ірина оприлюднила яскраві фото зі справжнього рожевого царства.

Так, на кадрах дівчина оказалсь в закладі, де все навколо рожеве, починаючи від вази і закінчуючи стінами. Ірина відмінно вписалася в рожеву атмосферу навколо, примірявши такого ж кольору плаття з широкими рукавами.

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Ірина Сопонару, фото: Instagram
Ірина Сопонару, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Pink Mood (Рожевий настрій) by @olga.interview 🌸", - підписала фото красуня.

"З розуму зійти", " Sweetest💕"," красуня🌟", " рожева, пряна, апетитна, а в ліжку зовсім ненаситна. Та як не підберися близенько, не віддає вона сердечко. ❤ ️ ", "Ніжно рожева! 🌸 ", "Красуня❤️", " симпатична красуня😮 😍 👏 🔥 🙌", "Красуня.Леді Иришка.❤ ️ ", "Вау красуня 🌸", " неймовірна красуня дуже красиве довге біле волосся круто крута блондинка❤️🙌 🔥", "ось тільки що дивилася під Полтавою і тут ти", "Все таке рожеве", "Мила", "Яринка! Юрчик хоче хавати!", "Ого Яринка, ну ти боярина !!!! Прям як дружина графа якась!!!)) ",- писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Подруга Юрія Ткача Ірина Сопонару вразила запитами-майже як у "Холостячки": "Хочу кожен день". Відома українська гумористка і зірка "жіночого кварталу" Ірина Сопонару поділилася новим знімком, де продемонструвала шикарнуб фігуру.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Ніжки крутіші, ніж у Олі Полякової: Ірина Сопонару виставила головне достоїнство в короткій сукні. Цього разу Ірина Сопонару поділилася спокусливим фото в облягаючій сукні і розповіла про найголовніше кредо свого життя.

Також «Знай.иа " писав, що Ірина Сопонару з " жіночого кварталу "перетворилася на Камалію без чоловіка-мільйонера:"Мадам з Беверлі-Хіллз". Ірина Сопонару з "жіночого кварталу" знову привернула увагу.