Стало відомо про те, що в курортній Кирилівці, що в Запорізькій області, погода розігралася не на жарт, і за цим "спостерігала" Єлизавета II.

Справа в тому, що в небі днями з'явилася хмара, яка була схожа на профіль королеви Великобританії Єлизавети II. Фотограф з України Ірина Сомова, під час відпочинку в Кирилівці, помітила незвичайне хмара, і швидко зняла його на свою камеру.

Хмара, фото: Facebook
Хмара, фото: Facebook

Відразу ж вона вирішила поділитися цією новиною з друзями в соціальних мережах. Унікальне явище змогли спостерігати жителі і туристи на острові Бірючий, поруч з базою відпочинку "Марко".

Хмара, фото: Facebook
Хмара, фото: Facebook

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Там зіпсувалася сильно погода, і над Кирилівкою піднялася буря: пішла злива, почалася гроза, і навіть град був. Під час цього в хмарах над селищем утворилася ось така незвичайна хмара.

Фотограф Ірина Сомова в цей момент якраз відпочивала в Запорізькій області, тому, не гаючи часу зафіксувала хмару, і розглянула в ній дещо незвичайне. Їй здалося, що хмара схожа на королеву Великобританії Єлизавету II, саме в профіль.

"Гроза, град, злива, всі медузи світу на одному пляжі, а в добавок і лик Божий в небесах... Відпочиваємо день другий... А що у вас?)) "- підписала жінка публікацію.

Варто відзначити, що зараз мінлива погода практично по всій Україні, однак, синоптики обіцяють стрімке підвищення температури вже починаючи з наступного тижня.

Нагадаємо, що для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Як повідомляв портал Знай.uа, Україну чекає аномальне літо: синоптик дав детальний прогноз.

Також портал Знай.uа писав, що синоптики готують українців до аномальної літньої спеки :+ 40 градусів і бурі.