Відома співачка Наташа Корольова запостила нове відео в Instagram. Там вона сидить на катері в прохолодну погоду і слухає музику.

Співачка була вдягнена в коралову куртку та світло-блакитний шарф. А на голову жінка накинула шерстяну хустину.

"В природи немає поганої погоди. І дощ не завада для гарного настрою!! Посміхніться!" - так підписала жінка свій новий пост.

Прихильники співачки в Instagram схвально відгукнулися на її нове відео.

Популярні новини зараз
На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Показати ще

"Найголовніше і найважливіше - це погода в домі. І тоді здоров'я і краса будуть вічно!!" - написала перша коментаторка.

"Така ви красива, тезка," - написала інша коментаторка.

Однак серед коментаторів були й ті, хто писав спам. Один коментатор заявив, що він багатий, і що він може купити все, що в нього побажають. Інший жартома відповів, що йому варто заплатити іпотеку.

Інший користувач написав повідомлення такого змісту: "Тобі зраджують, я знаю."

Нагадаємо, Знай.UA писали, що Наташа Корольова візьме участь у зйомках фільму. Зніматиметься вона у автобіографічному фільмі в ролі самої себе.

Як повідомляли Знай.UA, Корольова показала у відео, як вона у смішній зачісці разом зі своїм сином співали пісню. Відео з'явилося у фан-спільноті співачки в Instagram.

Також "Знай.ua" писав, що чоловік Наташі Корольової Сергій Глушко, також відомий як Тарзан, показав голий торс в Instagram. Там він показав, як тренується у власному тренажерному залі.