Співачка зізналася в тому, що бере участь у зйомках фільму. Відповідний пост з'явився на її офіційній мережі Instagram.

Наташа Корольова-48-річна співачка, яка активно веде сторінку в соціальній мережі Instagram. На неї підписано 1,4 мільйона осіб. Вона частенько радує шанувальників всілякими фото і відео, а також новинами щодо її творчих планів.

13 липня вона опублікувала відеозапис, на якому стоїть в сценічному костюмі біля дзеркала. Жінка вразила шанувальників новиною: вона знімається у фільмі про саму себе. Більш того, в ній Наталія Корольова грає себе в шістнадцять років. Тоді молода дівчина підкорила весь пострадянський простір хітом"маленька країна".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Знімаємо кіно🎥! Роль складна, дуже 😂!Граю Наташу Королеву з минулого, ну в загальному в свої 48 треба перевтілитися в 16 !!! Вадюня @vadimandreevmakeup сильно намагався повернути мені молодість?
, - сказала вона.

На пост відреагувало безліч користувачів Instagram, які підписали відео різними коментарями.

Наскільки люблю Королеву, але терпіти не можу Тарзана!"; "Наш улюблений СИМВОЛ юності!"; "Такої Наташі більше не буде ні коли і ніде❤️"; " Наташа Вам не потрібно перевтілюватися ви і так як дівчинка. 🔥 🔥 🔥
, - повідомляють вони.

Нагадаємо, що Наташа Корольова зі смішною зачіскою викликала глузування через спів з сином: "як лом проковтнув".

Як повідомляв портал Знай.uа, Наташа Корольова залишила Тарзана і поїхала за "урожаєм": "Королева дачі".

Також Знай.uа писав, що Наташа Корольова влаштувала грандіозну " вечірку "в розпал пандемії:"купалася в любові і квітах".