Поки українці, затамувавши подих, чекають на новий сезон шоу "Холостячка" зі співачкою Златою Огнєвіч в головній ролі, на офіційному акаунті шоу "Зірковий шлях" в Instagram з'явилася добірка найбажаніших холостяків України.

Так, міні-рейтинг очолили спортсмени, ведучі, співаки і танцюристи. Деякі з зіркових красенів вже були одружені, інші - все ще в пошуку справжнього кохання.

Серед завидних холостяків - український боксер-професіонал, 45-річний Володимир Кличко, телеведучий, зірка шоу "Орел і Решка", 37-річний Антон Птушкін, 30-річний виконавець Артем Пивоваров.

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

У список потрапили і хореограф, колишній чоловік Ірини Білик, 35-річний Дмитро Дікусар, і нещодавно розлучений 37-річний співак Дзідзьо (Михайло Хома), і 32-річний виконавець Позитив, який теж розлучився на початку 2021 року.

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Також рейтинг доповнюють ведучий Олексій Дурнєв (35 років), бізнесмен Олексій Тригубенко, який здобув популярність після першого сезону шоу "Холостячка", борець греко-римського стилю, народний депутат України Жан Беленюк (30 років) і співак Макс Барських (31 рік).

"Битва найбажаніших українських холостяків 💔

1. Володимир Кличко @klitschko

2. Антон Птушкін @ptuxerman

3. Артем Пивоваров @pivovarovmusic

4. Дмитро Дікусар @dikusar_dmitriy

5. Жан Беленюк @zhanbeleniuk

6. Макс Барських @max_barskih

7. DZIDZIO @dzidzio

8. Олексій Дурнєв @aleksey_durnev

9. Позитив @positiff

10. Олексій Тригубенко @aleksey_trygubenko"

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

instagram.com/zirkovyi_shlyah/

Нагадаємо, Олександр Еллерт пограбував банк, але Ксенії Мішиній не дісталося ні гроша.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина поділилася важливими змінами в житті

Також портал Знай.uа писав, що Мішина виклянчила цінну річ у подруги