Студія "Квартал 95" щорічно радує українців всілякими гумористичними концертами.

Проект частенько викладає будь-які фотографії, відео або анонси на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за їх діяльністю стежать більше двох мільйонів чоловік.

Квартал 95, скріншот: YouTube
Квартал 95, скріншот: YouTube

Зараз на акаунті з'явилося чотирихвилинне відео, яке містить інформацію про етапи створення анімації в мультфільмі "Гулівер повертається". Паралельно про цей мультик згадував один з учасників "Кварталу" Олександр Пікалов, який разом з Євгеном Кошовим, Надею Дорофєєвою, Володимиром Дантесом і Станіславом Бокланом озвучують персонажів.

"Мало хто замислюється над тим, які етапи створення проходить мультфільм перед тим, як потрапити на екрани кінотеатрів️ ️ ️ саме тому ми вирішили показати вам процес роботи над нашим першим повнометражним анімаційним фільмом @gulliverreturns_movie. Це дуже копітка, важка але надзвичайно цікава робота. Тільки подивіться!", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Олександр Пікалов, фото: Instagram
Олександр Пікалов, фото: Instagram

"Раніше від руки малювали і шедеври виходили зараз шо вийшло, то відразу і забуто. На жаль", "😮😮👏👏👏 клас", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва проміняла Володимира Дантеса на його намальовану копію - "Збіг чи доля?"

Як повідомляв "Знай.ua", український фільм "Стоп - Земля" побореться за нагороду на Берлінському кінофестивалі

Знай.ua писав, прем'єру мультфільму Кварталу 95 могли перенести заради Зеленського: "Править бовдур, напрошуються паралелі"