Український боксер Олександр Хижняк заробив "срібло", програвши у фіналі Еберту Консейсану з Бразилії.

До цього чоловік у важкому поєдинку, у вазі до 75 кг, переміг філіппінця Еуміра Марсалья роздільним рішенням суддів. А зараз у бою, який розпочався о 8:45 за київським часом, Олександр був за крок від перемоги. Він вигравав два раунди у бразильця, проте згодом, у третьому раунді потрапив під лівий боковий, впав у нокдаун і рефері прийняв несправедливе рішення зупинити бій.

Олександр Хижняк, facebook.com
Олександр Хижняк, facebook.com

Хоча спочатку Хижняк спочатку був попереду, підтверджуючи прізвисько "Полтавський танк". З його боку наносилися потужні удари, він чергував серії по корпусу і голові, і домінував 5:0 в першій трихвилинці. З таким же рахунком закінчився і другий раунд. Олександр не зменшував обертів, а Соуза не витримував цього тиску.

Фото: соцмережі, Хижняк
Фото: соцмережі, Хижняк

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Чому нас вчить срібло Хижняка? Що якщо ти перемагаєш в 2 раундах за очками, влаштовувати в третьому джиу-джитсу проти бразильця - ніхрена не має сенсу. Просто епічний програш:/", - пише один з користувачів після поразки Хижняка в соціальній мережі Twitter.

Адже Олександр в останньому, третьому раунді поєдинку пішов вперед знову без захисту, що і закликало до пропущеного потужного удару. Але все одно не зрозуміло, чому рефері вирішив відразу зупинити поєдинок після нокдауну.

Олександр Хижняк
Олександр Хижняк

Нагадаємо, українські каноїстки завоювали срібло на Олімпіаді в Токіо і отримали подяку від Зеленського: "Воля і характер"

Як повідомляв "Знай.ua", чемпіонка Анна Різатдінова зізналася, як дістатися до медалі на Олімпійських іграх: почала в 5 років

Знай.ua писав, Зеленський привітав каратиста Станіслава Горуну, який завоював бронзу на Олімпіаді в Токіо: "Пишаюся"