З Одеської області прийшли доволі сумні новини. Так, у місті Білгород-Дністровський 22-річна дівчина покинула свою однорічну дитину в службі у справах дітей. За словами "матусі", на такий крок вона пішла для того, щоб мати можливість розрахуватися з кредитом, який взяла на розваги.

Про це стало відомо завдяки повідомленню співробітниці служби Діни Базиленко в мережі Facebook.

Публікація Діни Базиленко, скріншот: Facebook
Публікація Діни Базиленко, скріншот: Facebook

"У мене борги, мені треба розрахуватися, а з дитиною я не можу працювати, вона заважає", — назвала мати причини вчинку.

З'ясувалося, що дівчина взяла кредит, щоб погуляти з подружкою. У службі у справах дітей попередили її, що допомоги на дитину від держави вона не отримуватиме, якщо відмовляється від дитини. Це вже другий подібний випадок в "практиці" цієї дівчини.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги
Показати ще

Дитина, фото: Telegram
Дитина, фото: Telegram

"І тут найабсурдніше: моментально ця горе-мати змінює свою думку і вже передумує залишати дитину", — додала Діна Базиленко, співробітниця служби.

Публікація Діни Базиленко, скріншот: Facebook
Публікація Діни Базиленко, скріншот: Facebook

Однак після недовгих роздумів жінка все-таки залишила малюка в службі. За інформацією Базиленко, жінка написала заяву про відмову від дитини при виписці з пологового будинку і "пішла зі спокійною душею геть". Відомо, що перша дитина, яку покинула мешканка Одеської області, вже знайшла нових батьків. На другого малюка також чекає оформлення спеціальних документів і процедура усиновлення.

Раніше повідомляли, жінка залишилася одна з 38 дітьми на руках-історія найбільш плідної мами в світі.

Як повідомляв Знай.uа, "Катя тоне!": відважний українець врятував 13-річну дівчинку, яку ледь не "засмоктала" течія.

Знай.uа писав, залишили, немов сиріток, у пологовому будинку: як склалася доля покинутих маленьких львів'ян.