Відома українська співачка Ірина Білик не надто часто, проте іноді радує шанувальників всілякими фотографіями або відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 360 тисяч осіб.

Сосем нещодавно виконавиця розповідала журналістам, що відчуває після недавнього розлучення з чоловіком. Ірина стала частиною грандіозного шоу "З Днем народження, Україно!", до Дня Незалежності, 24 серпня 2021 року.

Ірина Білик, фото: Instagram
Ірина Білик, фото: Instagram

Там будуть звучати безліч популярних артистів. А зараз вона опинилася на обкладинці журналу "Телескоп" і запропонувала закінчити пропозицію "Допомагати іншим — це ...".

"Допомагати іншим це #такпросто. А кому ви допомагаєте в цьому житті? 📷 @bondarev_uri", - пише Ірина Білик у публікації.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/
Ірина Білик, instagram.com/bilyk_iryna/

"Ми допомагаємо людям спати на прекрасній і екологічній білизні🔥", "Собачкам і кішечкам", "Намагаюся допомагати людям...часом так, щоб навіть не знали хто...", "Ви чудова❤️ я за допомогу бездомним людям, просто нагодувати🙌". "Допомагаю дівчатам відчути себе красивими, фотографуючи їх😍", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Ірина Білик розповіла про свій стан після розлучення: "Рік незалежності"

Як повідомляв "Знай.ua", Ірина Білик у новенькій Tesla вивалила декольте: показала колишньому, кого він втратив

Знай.ua писав, колишній Ірини Білик Діма Коляденко перетворив Джамалу на офіціантку на МастерШеф: "Дві спаржі, будь ласка"