Вагітна дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова cпитала у своїх підписників, як вони про неї дізналися. Новий допис із світлинами вона запостила в Instagram.

Як зізналася Репяхова, на створення цього посту її надихнув допис іншої користувачки соцмережі та співачки Аліси Сови, яка вирішила спитати, звідки шанувальники дізналися про неї.

"І мені також захотілось поставити таке запитання. Хоча розумію, що більшість напише "жовта преса". За що їй дякую," - йдеться у дописі дівчини.

Свій допис Катерина доповнила архівними фотографіями з відпочинку у Буковелі. На них дівчина у блакитному закритому купальнику відпочиває у відкритому басейні посеред Карпатських гір.

Катерина Репяхова, скріншот: Instagram
Катерина Репяхова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Користувачі відповіли на питання Репяхової, як вони про нех дізналися - загалом, із соцмереж.

"В мене знайома підписана на вас, трохи пізніше я і на вас підписалась! Не так давно бачила вас у торговому центрі. Подобається ваш блог," - написала перша коментаторка.

Коментарі, скріншот: Instagram (Репяхова)
Коментарі, скріншот: Instagram (Репяхова)

"Ти мені писала с пропозицією про взаємний піар. Так і підписана досі," - написала друга коментаторка.

Як повідомляв Знай.uа, дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова поділилася лайфхаком, як погодувати немовля в громадському місці. Вона прикрилася рушником, аби її син міг поїсти.

Також портал Знай.uа писав, як Катерина Репяхова розповіла про складнощі материнства після народження сина: "Сама собі не належу."

А тут Знай.uа писав, як дружина Павліка показала приховані таланти свого чоловіка.