Ще на початку літа стартував новий кумедний сезон кулінарного шоу "МастерШеф", де між собою почали боротьбу не аматори, не професіонали, а зірки шоу-бізнесу.

Вже брали участь Аліна Гросу, Слава Камінська, Наталія Могилевська, Євген Кот, Олена Шоптенко та багато інших. Зараз же, в дев'ятому випуску проекту, між собою схопилися дві команди: Дмитра Коляденка, Олега Кензова і Джамали, яка розмовляла на росiйськiй мовi, проти Ілони Гвоздьової, Монро і Амадора Лопеса.

Олег Кензов, Дмитро Коляденко, Джамала, фото: Instagram СТБ
Олег Кензов, Дмитро Коляденко, Джамала, фото: Instagram СТБ

Якось, в анонсі випуску, опублікованому на офіційному акаунті телеканалу СТБ з'явився ролик із забавним моментом, коли Олегу Кензову потрібно було за допомогою гри крокодил зображати інгредієнти, а Коляденко відгадувати. А зараз на Дмитра наділи окуляри, крізь які нічого не видно. Його завдання-пробувати блюдо і пояснювати іншим членам його команди, що входить до складу.

Олег Кензов / фото : instagram.com/okenzov_official/
Олег Кензов / фото : instagram.com/okenzov_official/

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

І в якийсь момент хореографу слід було пояснити одну з різновидів ступеня готовності продукту після його термообробки. Але Коляденко переплутав "Al dente" зі словом "Альбенто", повторюючи його кілька разів.

"Що? Айвенго?", - каже Олег Кензов, перепитуючи і дивуючись почутому.

@stbua

Альбенто чи айвенго? От у чому питання😅 #мастершеф #мастершефcelebrity #мастершефстб

♬ оригинальный звук - @stbua

Нагадаємо, колишній Ірини Білик Діма Коляденко перетворив Джамалу на офіціантку на МастерШеф: "Дві спаржі, будь ласка"

Як повідомляв "Знай.ua", MamaRika зійдеться в протистоянні зі своїм чоловіком: "Хотіли жорстко - отримаєте жорстко"

Знай.ua писав, зірка Майстер Шеф Вова Ярославський визначив топ-5 звичок для швидкого схуднення