Популярна американська телезірка, модель, актриса і світська левиця Кім Кардашьян частенько радує шанувальників всілякими фотографіями і відео на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше 242 мільйонів чоловік.

Зовсім недавно жінка ділилася з фанатами тим, як виглядала в 20-річному віці, поверталася до них пишною попою і демонструвала відео презентації альбому Каньє Уеста, який досі не вийшов.

Кім Кардашьян, фото з Instagram
Кім Кардашьян, фото з Instagram

Заради цього репер зібрав цілий стадіон людей, щоб згодом піднятися на тросі до вершини будови під ефектну музику. І після цього Кім Кардашьян опублікувала особисті фотографії з шоу-презентації невиданого ще альбому, будучи в закритому комбінезоні, лише з відкритими очима і ротом.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Однак шанувальники знаменитості не могли не впізнати її, так як вона занадто виділяється серед інших своєю великою попою і фігурою.

Кім Кардашьян, фото з Instagram
Кім Кардашьян, фото з Instagram

"Флюїди Американської історії жахів❤️", "Ні-ні-ні, Кіммі, що це", "Це жахливо", "Господи, помилуй", "Діти налякані", "I я знаю, що ти не підеш...". "Це мода, але коли хтось носить бурку, це буде скандал?🥲", - пишуть користувачі в коментарях.

Нагадаємо, Кім Кардашян показала, як вона виглядала в 2001 році: "Маленька К"

Як повідомляв "Знай.ua", Кайлі Дженнер приспустила лосини і зробила пропозицію, від якої не відмовляються - "Підемо зі мною"

Знай.ua писав, Кім Кардашьян підставила свої пишні форми літньому сонечку: "Трохи часу собі"