Стало відомо, що 16 та 17 серпня в Одесі все ж відбудуться два концерти Ані Лорак. Про це повідомила сама співачка у своєму новому дописі в Instagram.

Відомо, що два нових шоу відбудуться в місцевому клубі ITAKA. Про перший концерт співачки в Україні за сім років стало відомо ще три тижні тому. Свій намір виступити в Одесі Ані підтвердила у новому пості в соцмережі, де розмістила анонс свого сольного виступу.

Ані Лорак, скріншот: Instagram
Ані Лорак, скріншот: Instagram

"Щаслива повідомити, що 16 та 17 серпня в Одесі, в клубі ITAKA, пройдуть два незабутніх шоу, де прозвучать найкращі пісні, а також ваші улюблені хіти українською мовою," - йдеться у дописі співачки.

Незважаючі на попередні обурення українців, під дописом співачки її шанувальники висловлюють захват. Серед тих, хто підтримав співачку, є давня подруга Лорак, гімнастка Лілія Подкопаєва, та Олег Владі, автор пісень для російських виконавців.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)
Коментарі, скріншот: Instagram (Лорак)

"Ви не уявляєте, як же щасливі ваші українські шанувальники! Музика поза політикою," - написав один із шанувальників співачки.

Як писав "Знай.uа", колега Ані Лорак Світлана Лобода обурила українців своєю появою у шоу "Ранок з Україною": "Чекаємо в гостях Повалій, Лорак, Брежнєву."

Також портал Знай.uа писав, що Ані Лорак поділилася в соцмережах світлиною, де вона зі своєю донькою Софією: навіть одягнені однаково.

А тут Знай.uа писав, що Ані Лорак продемонструвала свою фігуру у шортах: "Гріх не любити..."