Простий і зручний рецепт приготування алое з медом. Про це повідомляє телеграм-портал Народне лікування.

Алое є одним з найбезпечніших і природних лікарських засобів. У неї є протизапальні, антибактеріальні, протиопікові і ранозагоювальні властивості.

Рецепт, скріншот: Telegram
Рецепт, скріншот: Telegram

Вона допомагає секреції травних залоз, покращує апетит, а також дозволяє підвищити імунітет організму. Дуже смачно приготувати його з медом і лимонів. Для цього вам треба.

  • Алое: 400 грамів;
  • Вода: 500 мл;
  • Цукор: 300 грамів;
  • Лимонний сік за смаком;
  • Мед: 300 грамів.

Алое, фото: Pxhere
Алое, фото: Pxhere

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Алгоритм приготування:

  1. Листя алое промити, видалити голочки і після цього нарізати дрібною соломкою. Потім додати цукор і залишити на 12 годин.
  2. Суміш з алое залити водою, поставити на вогонь і варити протягом 15 хвилин, після чого залишити остигати.
  3. В охолоджене варення з алое додати лимонну кислоту на кінчику ножа, мед, ретельно перемішати і прибрати в холодильник.

Для того, щоб зміцнити імунітет, слід приймати лікарський засіб протягом одного місяця. При застуді слід приймати протягом п'яти днів.

Раніше портал Знай.ua писав низькокалорійні чебуреки з кабачків збережуть вашу фігуру: всього пару інгредієнтів

Як повідомляв портал "Знай.ua", Євген Клопотенко порадував українців пікантним рецептом: "Бейбі, покажи мені свої булочки". Відомий кулінар поділився відмінним рецептом булочок.

Також " Знай.ua" писав, Клопотенко розповів, як вболівав за збірну України на Євро-2020: "на кулаці слід від зубів". Клопотенко поділився потужними емоціями від гри Україна-Нідерланди