Дарину Білодід визнали найкрасивішою дівчини Олімпіади Токіо 2020.

Міжнародний олімпійський комітет визнав українку найкрасивішою, передає Instagram-портал news_kiev.

24 липня дзюдоїстка Дар'я Білодід виграла першу медаль для нашої країни. Вона посіла третє місце в категорії до 48 кілограм.

Перемогла вона представницю з Ізраїлю Ширу Рішон. У відбіркових поєдинках у Дар'ї не було особливих проблем проти Міліки Ніколіч з Сербії і потужної Катаріни кошти з Португалії. Однак українка поступилася в півфіналі жительці Японії Фуні Тонако.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Дівчина зазначила після перемоги, що зобов'язана своїй перемозі батькам, своїм спаринг-партнерам, масажистом, а також подякувала Сергію Бубку.

Виявляється, легендарний легкоатлет приїжджав в Олімпійське село і говорив теплі слова підтримки українській дзюдоїстці.

Відзначимо, що в п'ятницю, 23 липня стартувало одне з найбільш довгоочікуваних заходів цього року - Олімпійські ігри-2020 в японському Токіо. П'ять років спортивні фанати чекали цієї події. Закінчиться даний захід 8 серпня.

Раніше повідомляли, це Олімпіада, безмовна, без оплесків, без нічого, - Томенко.

Як повідомляв Знай.uа, колишній Дар'ї Білодід Денис Попов приступив до тренувань після операції: "Український Серхіо Рамос".

Знай.uа писав, тільки початок: Дар'я Білодід взяла першу медаль для України на Олімпійських іграх-2020.