Відома українська співачка, тренер шоу "Голос країни", а також телеведуча "Танці з зірками" Тіна Кароль любить радувати шанувальників новими знімками і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона підписників.

Відомо, що виконавиця є обличчям відомого ювелірного бренду "Укрзолото", для якого регулярно знімається у фотосесіях і презентує українцям чарівні прикраси.

Цього разу артистка показала нову колекцію прикрас, і опублікувала фото, на якому позує в двох нових комплектах. У перший входять: кільце, браслет і кольє. Другий комплект складається з сережок і і масивного кольє.

Тіна Кароль, фото: Instagram
Тіна Кароль, фото: Instagram

"Сяй, як зірочка - мрійлива і щаслива! Будь собою разом з @ukrzoloto", - написала в пості Тіна.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Якщо мені хто небудь коли небудь скаже, що ідеальних людей не існує... я їм покажу це фото!", "ти ж моя зірочка🦋 💘", "Тіна, повернись до нас!😢 без тебе немає натхнення! це залежність...😍❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ і Big LOVE!", "Біла королева😍", " така красива ❤️", " зірочка з небес! 🌠 ", "Ля😍прям Хюррем Султан🔥"," красуня! Дякую за натхнення❤️", " Русалочка Аріель❤️"," лялечка ❤️", " Красиво. Натхненно. Тихо. Бути собою - це так важливо для внутрішньої гармонії і стану щастя, але лише деякі по-справжньому так живуть. Варто вчитися", "Прелесть😍", - писали в коментарях шанувальники.

Нагадаємо, раніше Тіна Кароль розділила ніжність відразу з трьома: один з них пітон, але Дана Балана поруч немає. Тіна Кароль запитала у шанувальників, що їм сподобалося в її виступі

Як повідомляє портал «Знай.иа» Тіна Кароль розсекретила, як виховує 12-річного сина: "Без плям і помилок". Селфі Тіни Кароль з сином Веніаміном зворушило шанувальників

Також «Знай.иа " писав, що Тіна Кароль на Atlas Weekend повторила трюк Брітні Спірс зі змією і нарвалася на критику: "Пітон - не іграшка". Під час виступу на Atlas Weekend Тіна Кароль вийшла на сцену з живим пітоном.