Співачка Софія Ротару показала, як проводить свій 74-й день народження на відпочинку в Італії. Відповідну світлину співачка запостила в соцмережу Instagram.

На фото Ротару позує із велосипедом, вдягнена у білий довгий сарафан та кофтину. На голові у співачки - капелюх від сонця, а свій образ вона доповнила темними окулярами. На велосипеді, в свою чергу, закріплений кошик із квітами.

"Найкращий день!" - так підписала фото співачка.

В коментарях під фото велика кількість привітань з днем народження співачки, які бажають їй здоров'я та щастя.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Вітаю з усієї душі! Люблю безмежно! Любов назавжди! Я щаслива жити в один час з великою співачкою! Радість словами не передати. Будьте здорові! Сумуємо і завжди чекаємо!" - написала коментаторка під постом.

Нагадаємо, у Знай.ua писали, що 4 серпня був опублікований список виконавців, які братимуть участь в концерті на честь 30-го дня Незалежності України. У списку артистів також є і Софія Ротару.

А тут Знай.ua писали, як Софія Ротару випадково "відбила" головну роль у своєї давньої суперниці Алли Пугачової. Зустріч Ротару з режисером відбулася багато років тому.

Також Знай.ua писали, що Софія Ротару показала дружину свого сина. Так співачка вирішила привітати свою невістку з 47-им днем народження.