Національний банк України (НБУ) опублікував офіційний курс іноземних валют на неділю, 2 серпня.

Відповідна інформація була розміщена на офіційному сайті фінансової установи.

Так, курс долара в порівнянні з показниками в п'ятницю,6 серпня, впав на 10 копійок і тепер його вартість становить 26,83 грн. Курс євро, також впав у ціні і подешевшав на цілих 22 копійки, тепер його вартість становить 31,67 грн.

Гроші
Гроші

Курс валют на неділю 8 серпня

- 1 Долар США - 26,8346 гривень;

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

- 1 Євро - 31,6756 гривень.

Гроші
Гроші

Нагадаємо, раніше Українцям почали масово підсовувати фальшиві гроші: як уберегтися від підробки. Довірливі українці можуть стати жертвами шахраїв, які виготовляють і реалізують фальші гривневі купюри. Така "діяльність" стала новим трендом серед нечистих на руку громадян. Як виявилося, купити підроблені купюри будь-якої валюти або номіналу нескладно. Це можна зробити, буквально сидячи на дивані у себе вдома.

Як повідомляє портал «Знай.иа» Долар по 30 гривень: експерт зруйнував мрії українців про дешевий курс валюти. Економічний експерт Олександр Хмелевський спробував пояснити, чому вже восени Долар США може стрімко піти вгору. Ситуація з валютою, на його думку, тільки погіршується з кількох причин, включаючи зростання цін на енергоносії, які створюють дефіцит торгового балансу нашої країни.

Також «Знай.иа " писав, що Курс долара в Україні в 2021 році: що передбачено держбюджетом. У Державному бюджеті на наступний рік передбачено, що в Україні в 2021 році курс долара буде на рівні 29,1 грн/$. Для розрахунку бюджетних показників законопроекту взято середньорічний прогнозний курс валюти.