"ПриватБанк" блокує картки: українцям необхідно пред'являти документи про походження коштів

Клієнтка Приватбанку розповіла, що отримала повідомлення від фінансової установи про можливе блокування карт. У жінки вимагають документи, які б підтверджували походження коштів.

Відповідна скарга з'явилася на сайті Мінфін. Автор повідомлення зазначає, що банківські картки, якими вона користується, належать не ТОВ, А приватній особі.

Приватбанк, фото: Знай.uа
Приватбанк, фото: Знай.uа

В Україні посеред серпня посипався сніг, а сильні зливи затопили під'їзди і вулиці

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Негода в останні дні накрила регіони України, викликавши численні підтоплення під'їздів, люті шквали і град.

Наприклад, у Кам'янці-Подільському ввечері, 6 серпня, пройшов рясний дощ. В результаті сильної зливи вулиці перетворилися на озера. Така ж картина і на Хмельниччині, наприклад, у Старокостянтинові, де вода теж наробила лиха.

Наслідки злив, кадр з відео
Наслідки злив, кадр з відео

Всі документи онлайн: Володимир Зеленський позбавив українців тяганини з субсидіями та пенсіями

Президент України Володимир Зеленський підписав законопроект, що вводить поняття " електронна публічна послуга "і скасував" паперовий режим", що діє на державному і соціальному рівнях.

Глава держави зробив те, що обіцяв ще на початку терміну повноважень — ввів режим paperless. Багато громадян зустріли цю новину з позитивом, адже тепер не доведеться витрачати години, дні, тижні і місяці на вирішення тієї чи іншої проблеми, пов'язаної з паперовими документами.

Володимир Зеленський, скріншот: Telegram
Володимир Зеленський, скріншот: Telegram

Анна Богдан показала фото до "Холостяка" із зайвою вагою: в одних трусах, і соромно на себе дивитися

Харківський бізнесмен і головний герой 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу" Холостяк " Михайло Заливако не надто часто, проте радує своїх шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram.

За його життям стежать понад 200 тисяч людей, за Ганною Богдан приблизно стільки ж. І зовсім недавно вона ділилася з українками потаємним, адже колись поправилася на цілих 16 кілограм і намагалася не помічати проблему. Вона вже розповідала цю історію, але запропонувала поділитися нею ще раз, і більшість фанатів погодилися.

Анна Богдан, скріншот: Instagram Stories
Анна Богдан, скріншот: Instagram Stories

Олександр Хижняк приніс Україні "срібло" в боксі на Олімпійських іграх: бій закінчився достроково

Український боксер Олександр Хижняк заробив "срібло", програвши у фіналі Еберту Консейсану з Бразилії.

До цього чоловік у важкому поєдинку, у вазі до 75 кг, переміг філіппінця Еуміра Марсалья роздільним рішенням суддів. А зараз у бою, який розпочався о 8: 45 за київським часом, Олександр був за крок від перемоги. Він вигравав два раунди у бразильця, проте згодом, у третьому раунді потрапив під лівий боковий, впав у нокдаун і рефері прийняв несправедливе рішення зупинити бій.

Олександр Хижняк, facebook.com
Олександр Хижняк, facebook.com