Відома українська співачка і солістка гурту Go_A Катерина Павленко продовжує ділитися з шанувальниками світлинами з відпочинку у Прибалтиці. Зробила вона це у соцмережі Instagram.

Нове фото було зроблене на скелистому узбережжі Балтійського моря. Там Катерина осідлала великий камінь, що лежав на березі.

"Час дихати" - підписала нову світлину Павленко, що в перекладі з англійської означає.

Як і на попередніх знімкає, Катерина носить чорний спортивний костюм із капюшоном, білі кросівки з чорними вставками, а свій образ доповнила круглими темними окулярами.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Прихильники співачки позитивно відгукнулися на новий пост солістки Go_A. Серед них і дотепні коментарі - дехто порівняв позу Катерини з Людиною-павуком.

"Час ох*ївати з фоточек," - так виглядає перший дотепний коментар під фотографією співачки.

"Крадеться на концерт," - написала друга коментаторка.

Напередодні, в Знай.ua писали, що солістка гурту Go_A Катерина Павленко поділилася світлинами, де вона на природі у Яремче. Там дівчина продемонструвала пози буддистських монахів.

Раніше повідомляли, що солістка Go_A відверто розповіла про стосунки з вокалістом італійського гурту Maneskin Даміано Давидом: "Ми листувалися..."

А тут Знай.ua писали, як вагітна Катерина Осадча відпочивала у Туреччині під час масових пожеж в країні: в сторіз вона показала поцілунок із чоловіком.