Нова дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, Христина показала, які повідомлення отримує від колишньої дружини коханого.

Про це стало відомо зі сторіз Христини Гірник у соцмережі Instagram, де за її життям стежать понад 100 тисяч людей.

Так, дівчина відповіла, погодилася б вона на зустріч з Оленою, якби та запропонувала. За словами Горняк, якби Войченко вибачилася перед нею, то, напевно, вона б прийшла на цю зустріч.

Володимир Остапчук з дружиною, фото: Instagram
Володимир Остапчук з дружиною, фото: Instagram

Також Христина показала фрагмен з ексдружиною Володимира Остапчука.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Хочеш, щоб жили з повією — твій вибір. Хочеш, щоб діти бачили батька виключно тоді, коли йому заманеться — твій вибір", - йдеться в повідомленні Войченко, який опублікувала Христина.

скріншот: instagram.com/kristygor
скріншот: instagram.com/kristygor

Як зазначила Горняк, це мала частина образ, які вона отримала від колишньої коханої чоловіка.

"А говорили, що не писала і не ображала мене, нагадаю. Якщо я мовчу, це тільки тому, що розумію стан... Якби вибачилися за всі образи в мою сторону, що протягом 2 років летять в мою сторону - чому б ні? І це лише маленька частина того бруду, що долетіла в мою сторону, поки я не попередила Олену, що це не моя війна, а зі мною краще не вступати", - відповіла дружина Остапчука..

Нагадаємо, раніше Колишня дружина Вови Остапчука розповіла про погрози з боку ведучого: "я була жертвою"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Володимир Остапчук перевірив українські дороги і терміново звернувся до Зеленського: "ми на іншій планеті?"

Також «Знай.иа " писав, що Дружина Вови Остапчука зізналася в коханні, і це не чоловік: "Шалена імператриця"