На сторінці відомої української телеведучої і блогерки з відмінним почуттям гумору Лесі Нікітюк з'явився новий пост. Свої кумедні відео вона розмістила в сторіс в соцмережі Instagram.

Цього разу коротеньке відео для Нікітюк зняв хтось із її фанатів. Шанувальники яскравої блондинки вирішили перевірити її шанси на роман з шоуменом, ведучим і в недавньому минулому – політиком Сергієм Притулою. Як відомо, Притула і Нікітюк-ведучі телешоу " Хто зверху?«на»Новому каналі".

«А тепер болт сьогоднішнього дня...", - анонсувала сама Нікітюк те, що відбувається далі в її сторіс.

На екрані з'являється спочатку знімок, на якому Нікітюк і Притула тримаються за руки. У наступний момент користувачі запитують у онлайн-ворожки, що їх чекає в майбутньому.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

"Леся 33, Сергій 40. Чи будуть разом?» ,- пишуть в чаті дівчині, яка надає послуги ворожіння на картах по інтернету.

Ворожка розкладає карти і за результатами повідомляє, що ці двоє точно будуть разом найближчим часом.

"І до ворожки не ходи, будуть разом», - пишуть в коментарях до відео користувачі.

Як писав Знай.ua, Леся Нікітюк похвалилася своєю фігурою, сидячи на гіроскутері посеред води: "Речі дорожчають від одного дотику".

Також Знай.ua писав, як Леся Нікітюк готувалася до вечірки, примірявши образ відомої співачки: "Ще плаття треба підібрати".

А тут портал Знай.ua писав, що Лесю Нікітюк ледь не знесло: "Х'юстон, у нас гроза".