На сторінці в Instagram відомої української телеведучої Лілії Ребрик з’явився новий допис.

На опублікованих знімках вона обіймає свого чоловіка, позує х кавуном і своїм песиком біля басейну, збирає ягоди, веде шоу і навіть спить на дивані, літає на вертольоті і відпочиває зі своїми донечками на морі.

Вочевидь, літо у ведучоїї вдалося – було весело і насичено.

«Продовжіть фразу: “Цього літа я….” Випустіть усі свої спогади і мрії на волю: можете писати і що зробили, і чого ще не зробили, і що тільки плануєте! Ось я, наприклад, цього літа літала над Київщиною на гелікоптері, збирала свій овочево-ягідно-фруктовий урожай, ніжилася у теплій морській піні, підвернула ногу і вже майже одужала, наїлася досхочу полуниці, морозива, а загалом - більше працювала, аніж відпочивала», - зізнається телеведуча.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Вона також додала, що в подальших планах у неї - наїстися кавуном, «так, щоб не було сил вдихнути, або позіхнути».

Крім того, у ведучої попереду багато цікавої роботи, плоди якої вона обіцяє представити вже восени.

«Цього літа я купила квартиру за містом!!!», «Цього літа я нарешті з'їздила на море!!!», «Цього літа я отримала тепловий удар, більше нічого особливо цікавого не відбулося», - діляться у коментарях фанати Ребрик.

Раніше ми писали про те, що Лілія Ребрик перетворилася на Мерилін Монро і показала, що у неї під сукенкою: чоловікам пощастило

Нагадаємо, що подруга Анатоліча Лілія Ребрик зізналася, де краще відпочивати - в Україні або за кордоном: "Моє море"

Як повідомляв Знай.uа, подруга Анатоліча Лілія Ребрик потрапила в несподіване місце: "Нас зустріли люди в білих халатах"

Також портал Знай.uа писав, що напарниця Анатоліча Лілія Ребрик проговорилася про свою улюблену дівчинку: "Гени Каменських"