Українська поп-виконавиця, актриса, модель, автор-виконавець Kamaliya показала нові кадри з сімейного відпочинку. Вони вирушили в турецьке місто Даламан.

Про це вона розповіла у своєму новому пості на сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якого вона є. Дівчина досить часто викладає нові фото і ролики, а також розповідає про своє побутове життя в stories. За нею стежать щодня понад 220 тисяч користувачів.

Цього разу, в стрічці у неї з'явилися деякі кадри з відпочинку в Туреччині. Вони з друзями зняли яхту, і прокотилися по узбережжю Середземного моря.

Звичайно ж, момент потрібно було закарбувати, адже, збиратися разом вдається не так часто в силу нестачі часу, а також коронавірусної інфекції, яка легко передається від людини до людини.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

"Як же приємно відпочивати з друзями! Спасибі, Леночка @bernatskaja за чудову компанію❤️ " - підписана нова публікація на сторінці Камалії.

До слова, на яхті вони не тільки випивали і розмовляли, але, і грали в карти, так що, можна зробити висновки, що час вони провели добре.

У коментарях користувачі почали писати, що вони про це думають:

"Красиві і щасливі!💫💫💫";

"Гарного і позитивного відпочинку";

"❤️";

"Камалія, яка ж ви красива!!!!! І без косметики зовсім як юна дівчинка 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 🔥 ...чесно";

"Лялечки!❤️";

"Дуже милі!";

"👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑👑".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Нагадаємо, Камалія у чорному латексі попередила українців про важливе: дивись в обидва, Захур

Як повідомляв Знай.ua, Камалія засипала словами любові іншого чоловіка, забувши про Захура: "Мій дорогий"

Знай.ua писав, Камалія розсекретила, за що в неї закохався чоловік-мільярдер: "Миру в усьому світі"