Популярний український співак, частий гість відомих розливальних шоу в якості судді та експерта, щасливий батько і любитель шикарних яхт Олександр Пономарьов продовжує радувати своїх шанувальників яскравими кадрами з життя.

Цього разу Олександр Пономарьов знову показав свою майже спортивну і засмаглу фігуру на фоні білих яхт. Також співак побажав своїм фанатам гарної неділі.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Алекандра Понамарьова в мережі Instagram.

Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram
Публікація Олександра Пономарьова, скріншот: Instagram

"Доброго ранку! Гарної неділі!", - підписав публікацію Олександр Пономарьов.

Популярні новини зараз
Вже ніхто не сховається: "Оберіг" чекає сенсаційне оновлення, про чоловіків знатимуть все Газовики виписують штрафи на десятки тисяч гривень: кому зі споживачів готувати гаманці Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

На опублікованому кадрі можна помітити, що Олександр Пономарьов почав експериментувати зі своїм образом. Олександр одягнув пляжний блакитний комплект з футболки і шорт, на його голові красується капелюшок і окуляри в тон луку.

Олександр Пономарьов, instagram.com/ponomaryovoleksandr
Олександр Пономарьов, instagram.com/ponomaryovoleksandr

Варто нагадати нашим читачам той факт, що народний артист України Олександр Пономарьов нещодавно відпочивав в Грузії і часто ділився яскравими моментами зі свого відпочинку в цій гврній країні. Днями на своїй сторінці в соцмережі Instagram, де за його життям стежать понад 138 тисяч читачів, Олександр Пономарьов розповів про свою вечірню прогулянку.

"Добрий вечір! Поки Сан Санич грає у волейбол, гуляю босоніж по камінчиках і кругляках! А у Вас як справи? #Пономарьов #Грузія #foto #trevel", - написав тоді артист.

Раніше повідомляли, яхту з Олександром Пономарьовим сильно розгойдало в морі: "Слабкодухим не дивитися".

Як повідомляв Знай.uа, сонний Олександр Пономарьов проговорився про нічні розваги на відпочинку- "Була муза".

Знай.uа писав, у Зеленського замінили Green Grey на російськомовних Brutto: повний список артистів до Дня Незалежності.