Спека, фото: Unian
Спека, фото: Unian

Погода на тиждень 9-15 серпня: синоптики пообіцяли українцям спекотне прощання літа, готуйте плавки і лід

Не секрет, що мільйони українців у перший тиждень серпня відчули на собі невелике похолодання. Однак для тих, хто вже сумує за теплом і походами на річку, є важливі новини. В Укргідрометцентрі обіцяють з понеділка, 9 серпня, потепління практично у всіх регіонах країни.

Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк, instagram.com/lesia_nikituk

Леся Нікітюк заговорила про роман з Сергієм Притулою

Популярні новини зараз
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати
Показати ще

Цього разу коротеньке відео для Нікітюк зняв хтось із її фанатів. Шанувальники яскравої блондинки вирішили перевірити її шанси на роман з шоуменом, ведучим і в нещодавньому минулому - політиком Сергієм Притулою. Як відомо, Притула і Нікітюк - ведучі телешоу "Хто зверху?" на "Новому каналі".

Центр вакцинації, фото: ЗМІСТ
Центр вакцинації, фото: ЗМІСТ

Віктор Ляшко розповів, як працюватимуть кінотеатри та кафе на локдауні: головні умови від МОЗ

Міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко зробив заяву стосовно можливого локдауну. Як це відбуватиметься, враховуючи появу вакцини. Кінотеатри, заклади освіти та інші заклади культурної сфери в Україні зможуть працювати під час наступного посилення карантину, якщо персонал буде вакциновано.

Ліонель Мессі, фото: gettyimages
Ліонель Мессі, фото: gettyimages

Ліонель Мессі розплакався під час прощальної конференції, а французький тренер зробив неоднозначний натяк

Як стало відомо кілька днів тому, Ліонель Мессі залишив футбольний клуб "Барселона", якому віддав половину свого життя. Спортсмен вперше прокоментував це рішення на прощальній прес-конференції. У неділю, 8 серпня, аргентинець провів прес-конференцію з журналістами, де поговорив про абсолютно несподіване для всього світу рішення. Після 21 року в команді він її полишає.

Курс валют, фото: Знай.ua
Курс валют, фото: Знай.ua

Курс валют на 9 серпня допоможе гривні "забрати своє"

Для всіх українців, які в ці серпневі дні переймаються за курс "зеленого", з'явилися важливі новини. Так, Національний банк України на понеділок, 9 серпня, встановив офіційний курс на рівні 26,83 грн за один американський долар. Таким чином курс знизився на 10 копійок, порівняно з попереднім банківським днем.