Популярний в Україні молдавський співак, який є частим гостем різних телевізійних розважальних шоу Дан Балан вже не перший місяць підігріває чутки про роман з українською зіркою шоу-бізнесу Тіною Кароль. Однак не цього разу. Зараз шанувальники Дана вирішили нагадати, що артист любить радувати свою маму подарунками.

Так, Людмила Балан, на думку фанатів, виглядає просто карколомно і радує око тисячам прихильниць Дана.

Про це стало відомо завдяки архівному фото, яке опублікували шанувальники Дана Балана в мережі Instagram на сторінці "danbalan.fp".

Дан Балан з мамою, скріншот: Instagram
Дан Балан з мамою, скріншот: Instagram

На опублікованому кадрі можна побачити Дана Балана разом з мамою, де швидше за все співак подарував їй величезний букет червоних довгих троянд. На жаль, шанувальники жодним чином не підписали знімок. Швидше за все, залишивши простір для роздумів у своїй спільноті. Однак можна помітити один доволі яскравий коментар: "Рідні, гарні душі".

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Дан Балан з мамою, instagram.com/_dan_tina
Дан Балан з мамою, instagram.com/_dan_tina

Також варто нагадати нашим читачам, що Тіна Кароль вже давно опинилася у вирі чуток про роман з молдавським виконавцем Даном Баланом, які досі не вщухають. Але незважаючи на те, що ніхто зі знаменитостей не підтвердив стосунки між ними, фанати Тіни Кароль і Дана Балана продовжують мріяти, що пара все-таки возз'єднається. У соцмережі Instagram шанувальники співаків навіть створюють окремі сторінки, присвячені ймовірним стосункам цієї пари.

Раніше повідомляли, Наталя Могилевська показала свою улюблену "дитину": "На тусі, на иилі".

Як повідомляв Знай.uа, "Холостячка" Злата Огнєвіч перед вибором нареченого розкрила головний секрет: "Хвороба пов'язана...".

Знай.uа писав, Тіна Кароль одяглася в золото і показала, що люблять жінки: "Мрійлива і щаслива".