23-річна дочка колишньої дружини репера і продюсера Олексія Потапенко (Потапа) Ірини Горової Наташа поділилася фотографіями своїх татуювань. Сама дівчина зізнається, що любить кожну.

Новий пост вона опублікувала на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, яку активно продовжує вести. Щодня там з'являються оновлення у вигляді нових stories, а також, трохи рідше фотографії і ролики в стрічці, як зараз.

За дочкою Ірини Горової там стежить вже понад 30 тисяч осіб.

Цього разу Наташка вирішила продемонструвати своїм шанувальникам своїм татуювання. Їх у дівчини пристойна кількість, і кожна виглядає стильно, і несе за собою якийсь особливий сенс.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Одна з них розташовується на ребрах, і там романтичний заклик до дії: "Цілуй". На руках же у неї різні зображення, які, при цьому виглядають дуже стиль, і виконано якісно.

На другому знімку можна помітити маленьку татуювання на шиї. Наташа Горова в пості вирішила розповісти трохи про своє ставлення до цього, і ставлення батьків.

"Обожнюю кожну. Обожнюю Аню. Обожнюю батьків, які своїм прикладом надихнули на тату 🤍" - підписана публікація в Instagram.

У коментарях користувачі оцінили татуювання:

"У тебе дві нові ? 😍";

"Обожнюю тебе, таку веселу, і красивою😍";

"каййф😍";

"🔝🔥";

"Любити ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️";

"Тату просто вогонь а сама красуня❤️❤️❤️🔥🔥😍".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Церква, фото: Пцу Facebook
Церква, фото: Пцу Facebook

Нагадавши, прийомна дочка Потапа Наташа Горова зворушила фото з вагітним животиком. Наташа Горова поділилася зворушливим знімком, розповівши про ідеальну картинку в соціальних мережах

Як повідомляв портал Знай.ua, Настя Каменських після Atlas Weekend зізналася, кому зобов'язана успіхом, і це не Потап. Настя Каменських після Atlas Weekend зробила зізнання

Також Знай.ua писав, Наталя Сумська зізналася, чому не спілкується зі своєю сестрою Ольгою: "Я вибираю так жити". Наталя Сумська розповіла про стосунки зі своєю сестрою