Донька популярної української співачки і акторки Олі Полякової, Маша, активно веде свій профіль Instagram і вже не поступається за красою зірковій мамі.

Нещодавно 16-річна знаменитість виставила кадр з містичної фотосесії серед дерев, позуючи в досить незвичайному образі.

Так, юна артистка приміряла чорну сукню-корсет і білосніжну сорочку, розпустивши довге русяве волосся, а також доповнила образ макіяжем в темних відтінках і малюнком хреста на голові. На колінах у дівчини лежав її друг з оголеним торсом, з рота якого нібито стікала кров.

Полякова-молодша трепетно подякувала фотографу за креативну хоррор-зйомку і запропонувала шанувальникам показати ще більше знімків.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

"Подивіться яку класну фотку зробила @lerr.gg .

Хочете ще фоток в цьому образі ?"

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "початок публічного життя ЯВНО розпочато НЕ з того! БІЛЬШЕ МАБУТЬ ЗАЛУЧИТИ ПУБЛІКУ НІЧИМ.", "Ну як завжди на висоті😍", " що в ній класного?", "Це як фільм жахів", " класне фото, прям як з фільму Сутінки.", "Дивлюся масло у вогонь 🔥 підливає донька Олі,що б були жорсткі обговорення, як минулий раз з рок піснею😂 😂 😂".