Донька відомої української співачки Олі Полякової Маша любить радувати шанувальників всілякими фотографіями і відео зі свого особистого життя в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч чоловік, а також вона має аккаунт в Тікток, де за нею стежать 19,5 тисячі підписників.

Цього разу 16-річна дівчина розмістила короткий ролик з походу в ресторанчик в Insta Stories. У кадрі Маша їсть шаурму в лаваші, насолоджуючись кожним шматочком, а також, радить підписникам зазирнути в гарне місце зі смачною їжею. Маша зазначає, що в популярному торговому центрі можна отримати класні призи за розіграші, які влаштовують організатори, і можливо зустрітися з різними українськими зірками.

"Ммм, це дуже смачно", - захоплено каже Маша.

скріншот з Insta Stories

скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також, дівчина повідомила, що так рано їде з розважального центру, тільки тому, що завтра їй доведеться дуже попрацювати на виступі її групи "шви", про яку вона заявила в 2020 році.

Раніше ми писали про те, що Маша Полякова показала брутальний рок з напівголим гітаристом: вся в матусю. Дівчина опинилася наодинці з напівоголеним хлопцем.

Нагадаємо, у Вікторії Смеюхи після розпаду "НеАнгелів" відкрилося друге дихання: "Націлена на перемогу". Вікторія Смеюха заявила про своє переродження.

Як повідомляв Знай.uа, Слава Камінська зробила заяву після розпаду "НеАнгелів": "Біс поплутав". Співачка Слава Камінська розповіла про свої плани.

Також портал Знай.uа писав, що Каменських, Полякова, Камінська, Астаф'єва і Дорофєєва потрапили в топ-5 найбільш *ксуальних сідниць. Відомих чоловіків опитали і склали приблизний рейтинг.