Олександр Пономарьов, популярний український співак, у програмі «Неймовірна правда про зірок» поділився своїми побоюваннями щодо сина. Останнім часом він дуже рідко спілкується з хлопцем і переживає через те, що Олександр-молодший від нього віддалився.

Співак півроку не бачився із молодшим Сашком, і взагалі, бачиться із ним вкрай рідко. Під час карантину хлопчик хворів, і бачитися виходило лише через інтернет. На щастя, випав шанс надолужити втрачене – майже весь липень батько з сином провели у відпустці за кордоном. Здавалося б, усе чудово, та несподівано старший і менший Сашки посварилися – через музичні уподобання.

«Я сприймаю музику, будь-яку. Але, коли цей слухач з’являється у вигляді дитини 12-15 років, і то тільки через те, що там написано 18+, і там мат є… Це біда!»,- каже Пономарьов.

За словами співака, таких горезвісних прикладів стає дедалі більше – новоспечені виконавці не цураються жодних засобів, щоб привернути до себе увагу.

Популярні новини зараз
Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

«Діти, які слухають цю музику, думають «а нащо вчитися?». Моргенштерн сказав, що можна бути тупуватим і бути зіркою». Хайпанути, показати з*дницю, дати туди матірне слово для дітей, щоб підписалися… І я зірка. Це треба видаляти», - вважає співак.

Проте із сином зізнається – захистити дитину від впливу такого контенту вкрай важко.

«Важко, коли це в трендах… Коли «О, а що, ти не бачив? Ти л*х»», - скаржиться батько.

Раніше повідомляли, яхту з Олександром Пономарьовим сильно розгойдало в морі: "Слабкодухим не дивитися".

Як повідомляв Знай.uа, сонний Олександр Пономарьов проговорився про нічні розваги на відпочинку- "Була муза".

Знай.uа писав, у Зеленського замінили Green Grey на російськомовних Brutto: повний список артистів до Дня Незалежності.