Відома українська актриса і зірка серіалу "кріпосна" Наталія Денисенко поділилася особистими почуттями з приводу свободи і відносин між людьми і кіньми. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

"Коні завжди вільні, навіть якщо це не так в буквальному сенсі слова!",- процитувала вона, публікуючи свої знімки з білим конем.

"Скільки ще красивих фото у мене з цим прекрасним скакуном, найнадійніший кінь в моєму житті! Скажу чесно, коні рідко мене слухають, тому що відчувають мою м'якість і невеликий страх, але з цим меном я взагалі не боялася їздити, він відразу дав зрозуміти, що з ним я буду в безпеці!",- зізналася вона.

Варто відзначити, що білосніжний скакун ідеально доповнив романтичний і повітряний образ Денисенко.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

"Деякі можуть сказати: безхарактерність, а я скажу: велика сила! Адже навіть не кожна людина може дати це відчуття - просто бути собою! Не перестану говорити - кращий кінь в моєму житті!!! Подивіться, як він прибалкував на останньому фото», - впевнена Денисенко.

У коментарях компліментами засипали і зірку, і коня.

"Ви дуже злилися один з одним. Прекрасні", "Дуже красиві знімки», «Супер, стільки теплоти в цих фото", "Ви красуня, давно за Вами спостерігаю. Дуже органічно виглядайте в білому кольорі", "Шикарна красуня. Сукня красива», "Скільки краси, атмосферності і свободи в одному кадрі", - захоплюються фанати.

Нагадавши, конкурентка Мішиної з "Кріпосної" Денисенко взялася за пілон: "Я не з тих, хто зупиняється". Перерва в тренуванні позначилася.

Як повідомляв портал " Знай.ua", зірка" Кріпосної" Денисенко перевершила конкурентку з Холостячки Мішину: голяка у ванній. Денисенко поніжилася у ванній.

Також " Знай.ua " писав, Наталка Денисенко з "Кріпосної" виправдала чоловіка після влаштованої ним бійки: "Як атомна бомба"