Відома українська актриса і зірка серіалу "Кріпосна" Наталія Денисенко любить ділитися з шанувальниками різноманітними фото і відео з особистого і професійного життя в соціальній мережі Instagram, де на неї підписано понад 220 тисяч людей.

Цього разу Денисенко поділилася спокусливим і одночасно ніжним відео. Так, актриса поніжилася оголеною в пінній ванні, грайливо посміхаючись на камеру.

Як зізналася Денисенко, їй хотілося б проводити свої вечори в пінній ванні, але поки вона її бачить тільки на різних зйомках, за що шалено вдячна.

"Хотілося б мені так проводити свій вечір, але поки ванна з пінкою 🛁 мені зустрічається тільки на фото і відео зйомках 😅
Але і я за це я дуже вдячна ☺

А ви з категорії душ 🚿 або ванна🛀 🏽?",- написала актриса в пості.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Ось бачите.і чоловік приревнував", " я шо то не зрозумів..це ти де??", "Казкова красуня Україночка!!", "Ах, яка спокусниця😍", " 😂 😂 😂 чоловік занервував 😂 на роботііііііі вона на роботіііі😂", " ❤ ️Наталка, все ще буде!👏 ❤ ️ ", "Душ більше люблю 😀", " Ванна..дуже добре знімає втому😘", "Не можливо бути такою гарною!!!😍 😍 ", "Красива зйомка! Спокуслива красуня!", "Вважаю що потрібні і те, і інше", - писали в коментарях шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Замки, заповідники та павільйони: третій сезон серіалу "Кріпосна" знятий у найвідоміших місцях України, коли чекати прем'єри. Завершилися зйомки третього сезону серіалу"Кріпосна".

Як повідомляє портал «Знай.иа» Зірка" кріпак " Денисенко засмутила фанатів:"непростий період у житті". Наталія Денисенко продемонструвала чуттєве фото.

Також «Знай.иа " писав, що Зірка" кріпак " Денисенко розповіла про свої чотири весілля: "Не збираюся зупинятися". Наталка розповіла, що вже чотири рази виходила заміж