Відомий український телеведучий і мандрівник, зірка шоу "Світ навиворіт" Дмитро Комаров часто радує численну публіку яскравими постами в своєму Instagram, і цей раз не став винятком.

Нещодавно знаменитість поспішив поділитися з шанувальниками радісною подією - збулася його давня мрія.

Так, артист повідомив, що 11 місяців тому вперше відвідав так звану "гуцульську столицю" - Верховину, і закохався в неї фактично з першого погляду.

Шоумен зважився побудувати в Карпатах дачу, куди приїжджатиме на відпочинок - Дмитро зізнався, що вже купив 10 соток землі, а наступного року сподівається почати будувати дачу. При цьому Комаров зазначив, що в цій місцевості туристи зможуть знайти для себе безліч активностей - біля Верховини багато локальних сироварень, пасік, казкової краси природа.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"...А цього літа знайшов нові неймовірні теми для другого сезону #МандруйУкраїною і повернувся на зйомки.

Але вже відчув себе, як вдома.

Гід давно підкидав ідею щодо покупки дачі, і ось я остаточно «дозрів». Зрозумів, що хочу. У цьому рішенні допомогли поставити крапку нові зйомки: гід поїхав і на тиждень залишив мені ключі від будиночка і машину.

Я протестував себе в ролі жителя. І ось мене можна привітати - вчора я оселився у Верховині, по сусідству з будиночком гіда. Точніше, поки купив ділянку 10 соток.

Наступного року сподіваюся почати будувати дачу. Чекайте на фотозвіт.

Йо, гуцули, будьмо сусідами!))"

instagram.com/komarovmir/