Дружина популярного українського актора, зірки серіалу" кріпосна " Тараса Цимбалюка, Тіна Цимбалюк знову порадувала шанувальників чарівним контентом. Дівчина показала відвертий ролик в купальнику.

Публікація з фотографією і роликом з'явилася на її сторінці в соціальній мережі Instagram, активним користувачем якої вона є. Регулярно Тіна Цимбалюк намагається радувати шанувальників новим контентом, і виходить досить непогано.

За весь час на неї підписалося вже більше 20 тисяч користувачів, і число шанувальників лише продовжує зростати.

Дівчина цього разу показала нові речі з власного магазину. На першому кадрі вона з'явилася в обтягуючих шортах рожевого кольору, а також короткому топі лавандового відтінку. Цей наряд підкреслює струнку фігуру дівчини, видно, що вона над собою працює.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом
Показати ще

На другому кадрі Тіна з'явилася в цілісному купальнику чорного кольору, який також підкреслив всі достоїнства дружини актора.

"Шукаємо в @tintin_swimwear нові форми, "садимо" на фігуру, вдосконалюємо і відточуємо майстерність створення одягу для купання🤍 надзвичайно захоплюючий процес😋 " - сказано в повідомленні під постом.

У коментарях під постом користувачі почали висловлювати свою думку:

"Ідеальна жінка:)";

"Дуже-дуже класна фігура 🔥 самий сік і жіночність 😍";

"Добрий день!🌸 Хотіла у Вас придбати купальник цього літа... Але, чесно кажучи, плавки ззаду трохи насторожують...☺️";

"Відмінно, як раз принесу свій пузик👌 😄 🤰";

"НЕПЕРЕВЕРШЕНО КРАСИВА!!!❤️❤️❤️❤️❤️".

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Скріншот коментарів, фото: Instagram
Скріншот коментарів, фото: Instagram

Раніше повідомляли, Тарас Цимбалюк з " кріпосної "натягнув військову форму, щоб захищати" важливих "українців:" вибухи, стрілянина...".

Як повідомляв Знай.uа, Тарас Цимбалюк з "кріпосної" здивував шанувальників незвичайним чином: "схожий на Хемінгуея".

Знай.uа писав, Тарас Цимбалюк з " кріпосної "занурився у спогади про найрідніших:" низький уклін!".