На сторінці в Instagram відомої української телеведучої та акторки Лілії Ребрик з'явилася нова публікація.

Цього разу вона у яскраво-червоній сукні показала, як проводить свій понеділок. Свій образ ефектна блондинка доповнила довгими сережками-китицями кольору індиго.

«Не знаю, в кого там понеділок - день важкий, а я у цей тиждень влітаю натхненна і окрилена! Це мене так надихнули ваші звершення цього літа і плани на його фінал!», - написала усміхнена телезірка.

«Ви стільки всього встигли зробити - і на морі побували, і нові оселі облаштували, і одружувалися, і народжували, і тільки очікуєте на диво, а хтось взагалі просто сподівається “не поїхати кукухою”, що, погодьтесь, у наш час ой як важливо. І ось який план тепер у мене - ще міцніше насолоджуватися кожною серпневою миттю, вбирати у себе кожну краплю літа, адже до його кінця - всього 24 дні! Тож, проживемо їх наповну, щоб з новими ідеями увірватися в осінь», - побажала телеведуча.

Популярні новини зараз
Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

«Ліля, ви красуня, в планах попасти на виставу з Вашою участю!», «І я б дуже хотіла попасти на Вашу виставу, хоча признаюсь чесно, вистави взагалі не відвідую, але на Вас дуже хотілось б подивитися. Приїжджайте в Ужгород», «Плаття у Лілі завжди вау», - коментують знімок фанати Ребрик.

Раніше ми писали про те, що Лілія Ребрик перетворилася на Мерилін Монро і показала, що у неї під сукенкою: чоловікам пощастило

Нагадаємо, що подруга Анатоліча Лілія Ребрик зізналася, де краще відпочивати - в Україні або за кордоном: "Моє море"

Як повідомляв Знай.uа, подруга Анатоліча Лілія Ребрик потрапила в несподіване місце: "Нас зустріли люди в білих халатах"

Також портал Знай.uа писав, що напарниця Анатоліча Лілія Ребрик проговорилася про свою улюблену дівчинку: "Гени Каменських"